Home » Tips en meer » Partners

Medical Masseur

Voor ontspanning, sporten of medische klachten. Wij staan voor u klaar. Wilt u genieten van een massage dicht bij huis? Wij zijn uw masseur in Utrecht & Houten.

Bridge of Life studio

Bij Bridge of Life studio kun je terecht voor yoga- en meditatielessen maar ook aromatherapie en Bach bloesem-therapie. Een veilige omgeving gericht op een gezonde leefstijl en verbetering van kwaliteit van leven. Tevens heeft Eva van Bridge of Life studio het Reiki Tempel logo ontworpen.

Nieuw Rotsoord

Nieuw Rotsoord is meer dan een kinderboerderij. Het is een groene oase in de wijk Hoograven-Tolsteeg, gericht op ontmoeting, recreatie en natuur- en milieueducatie voor alle bewoners van de omliggende wijken. Ik (Simon Tempelman) werk nu al meerdere jaren als vrijwilliger bij Nieuw Rotsoord en ik ga er elke keer met veel plezier naartoe.

Reiki Vereniging Cirkel

COLLECTIEF IN REIKI KRACHT EN LIEFDE

Alle leden volgen of hebben een Reiki opleiding gevolgd, die ten grondslag ligt aan de oorspronkelijke methode van het Usui System of Natural Healing.

Ook partner worden?

Wil je ook vermeld worden op de partnerpagina van Reiki Tempel? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. We kijken dan samen hoe we elkaar kunnen helpen. 

 

Alvast bedankt en ik kijk uit naar een mooie samenwerking.