Home » Gastenboek

Gastenboek 

Na het plaatsen van jouw ervaring is alleen jouw naam en reactie zichtbaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Chiljon
4 maanden geleden

Bach bloesem..
Sinds enige tijd gebruik ik Bach bloesem. Dankzij een zeer goede intake kwamen er een aantal punten uit welke ik graag bij mijzelf verbeterd wil zien. Na 1.5 maand Bach bloesem te gebruiken, merk ik daadwerkelijk resultaat. Voel mij onder andere veel rustiger en ben ik meer gefocust op hetgeen wat ik wil/ moet doen. Het gevolg is dat ik eind van de dag merk dat ik meer energie over heb, dan voordat ik gebruik maakte van Bach bloesem. Daarom kan ik zeggen dat de combinatie Bach bloesem welke voor mij is samengesteld werkt. Simon, bedankt dat je de tijd nam en goed naar mijn verhaal hebt geluisterd, waardoor ik mij gehoord, begrepen en geholpen voel.

Astrid
6 maanden geleden

Vanmiddag weer een super fijne reiki behandeling gehad van Simon.
Dit is de 2e keer dat ik bij Simon op de praktijk kom, maar voelt zo vertrouwd.
Simon neemt ook de tijd voor je, hij kijkt niet op de klok.
Voel me ontspannen, en rust in spieren.
Tot de volgende keer Simon.

Joeri
7 maanden geleden

De afstandsbehandeling van Simon in deze tijden is een prettig alternatief voor een reguliere behandeling. Het heeft me weer rust in mijn hoofd gebracht in deze stressvolle tijd en ook verlichting van langdurige blessures. Ik ga Simon vaker vragen om een behandeling en wil graag ook eens zijn reguliere behandeling ervaren zodra dat weer kan.

Astrid
8 maanden geleden

Vanmiddag Reiki behandeling gehad in Nieuwegein. Echt een mooie ervaring in een rustige omgeving.
Was heerlijk ontspannen na afloop.
Kom zeker nog een keer terug.

Aldert
9 maanden geleden

Reiki was voor mij een ver van m’n bed show. De vrijwilligers waar ik en Simon mee samen werken, die een sessie hadden ondergaan, reageerde enthousiast. Toen ben ik ook maar eens gegaan en het werkte voor mij. Van alle lichaamswerk vormen die ik tot nu toe heb ondergaan past Reiki het best bij mijn gevoeligheid. Er gebeurt veel bij mij zonder dat het geforceerd voelt. Dat is natuurlijk voor het grootste deel te danken aan de voorkomende en betrokken benadering van Simon. Gewoon doen zeg ik:)

Willemijn
10 maanden geleden

Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten, maar wat een fantastische ervaring: een Reiki behandeling bij Simon. De behandeltafel was heerlijk warm. Ik kreeg een fijn dekentje. Simon werkt heel rustig. Opvallend waren zijn bijzonder warme handen. Ik voelde de energie stromen!

Ivy
10 maanden geleden

Ik wilde even mijn ervaring delen met Reiki door Simon.
Sinds december 2019 heb ik aan de lijve ondervonden wat reiki is. Het geeft mij verlichting aan mijn spieren en gewrichten.
De ene keer wat meer dan de andere keer maar Simon voelt het ook heel goed aan. Voor mij is het een weldaad voor mijn lichaam.

Ria
10 maanden geleden

Sinds enige tijd ben ik "klant" bij Simon in de Reiki Tempel. Een geweldige ervaring voor mij. Simon is een rustige gedreven man die mij in een prettige omgeving behandelt. Tijdens de behandeling voelt het alsof mijn bloedsomloop verbeterd als ik niet in dromenland beland. Zo rustgevend, heerlijk, een aanbeveling.