Home » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Claire
3 maanden geleden

Ik heb een vierdaagse Reiki-behandeling gevolgd bij Simon. Het was een bijzondere, fijne en waardevolle ervaring. We hebben goede gesprekken gevoerd zodat de behandeling kon worden afgestemd op wat ik nodig had. Simon nam alle tijd voor me. Tijdens de behandeling voelde ik warmte, tintelingen, energie weer gaan stromen en ik kon ook gewoon even heerlijk in slaap vallen. De behandelruimte van Simon straalt rust en warmte uit. Ik waardeer zijn zorgvuldigheid. Er waren zelfs oordoppen zodat ik mijzelf even helemaal kon afsluiten en kon opgaan in de reik-sessie. Fijn Simon. Dankjewel!

Angelique
6 maanden geleden

Ik heb de vierdaagse behandeling van Simon mogen ontvangen. Het was intensief, maar ik kwam steeds sneller in een diepe ontspanning. Bedankt Simon voor je rust, de aandacht en de tijd die je neemt voor de behandeling.

Joeri
7 maanden geleden

Ik heb het afgelopen halfjaar bij Simon de themabehandelingen gedaan. Een aantal op afstand en een aantal in de praktijk. Ik merk dat ik anders en milder naar sommige zaken ben gaan kijken en dat ik betere beslissingen ben gaan nemen. Het is lastig in woorden uit te drukken wat de individuele thema's met je doen, je kunt dat het beste zelf ervaren!
Het fijne aan Simon is dat hij de tijd voor je neemt en goed luistert. Na de behandeling geeft hij aan welke plekken mogelijk nog aandacht nodig hebben. Als je zelf al eens een reiki cursus hebt gedaan, dan kun je die zelf behandelen.

Ik kom zeker terug bij Simon!

Monique
een jaar geleden

Ik beveel Simon zeker aan!
Vanmiddag een mooie afstandsbehandeling mogen ontvangen!
Heel fijn dat Simon van te voren belde en alles doorsprak. De behandeling heb ik bewust meegemaakt, een hele zachte warme energie was het. Nadat ik geaard was en alles goed doorstroomde en zo lekker warm en rustgevend was heb ik even geslapen.
Ik werd wakker met meer rust in lichaam en geest, kreeg inzichten in bepaalde situaties en daardoor weer vertrouwen.
Er is wel wat losgekomen, er viel een last van me schouders.
Het nagesprek was ook erg mooi en fijn.
Alles wat hij voelde dat klopte, de emoties, mijn blokkeringen. En bevestiging van wat ik ervan voelde. Heel dankbaar en leerzaam!

Dank je wel Simon!
Ik kom zeker nog een keer een behandeling bij je nemen! Ik heb nog een heerlijke vlaag van rust om me heen.

Marco
een jaar geleden

Wederom een fijne behandeling mogen ervaren waarbij alle rust en tijd voor je wordt genomen. Ik kijk uit naar de volgende keer.

Chiljon
2 jaar geleden

Bach bloesem..
Sinds enige tijd gebruik ik Bach bloesem. Dankzij een zeer goede intake kwamen er een aantal punten uit welke ik graag bij mijzelf verbeterd wil zien. Na 1.5 maand Bach bloesem te gebruiken, merk ik daadwerkelijk resultaat. Voel mij onder andere veel rustiger en ben ik meer gefocust op hetgeen wat ik wil/ moet doen. Het gevolg is dat ik eind van de dag merk dat ik meer energie over heb, dan voordat ik gebruik maakte van Bach bloesem. Daarom kan ik zeggen dat de combinatie Bach bloesem welke voor mij is samengesteld werkt. Simon, bedankt dat je de tijd nam en goed naar mijn verhaal hebt geluisterd, waardoor ik mij gehoord, begrepen en geholpen voel.

Astrid
2 jaar geleden

Vanmiddag weer een super fijne reiki behandeling gehad van Simon.
Dit is de 2e keer dat ik bij Simon op de praktijk kom, maar voelt zo vertrouwd.
Simon neemt ook de tijd voor je, hij kijkt niet op de klok.
Voel me ontspannen, en rust in spieren.
Tot de volgende keer Simon.

Joeri
2 jaar geleden

De afstandsbehandeling van Simon in deze tijden is een prettig alternatief voor een reguliere behandeling. Het heeft me weer rust in mijn hoofd gebracht in deze stressvolle tijd en ook verlichting van langdurige blessures. Ik ga Simon vaker vragen om een behandeling en wil graag ook eens zijn reguliere behandeling ervaren zodra dat weer kan.

Astrid
2 jaar geleden

Vanmiddag Reiki behandeling gehad in Nieuwegein. Echt een mooie ervaring in een rustige omgeving.
Was heerlijk ontspannen na afloop.
Kom zeker nog een keer terug.

Privacy:

Soms zet Reiki Tempel een review ook op facebook. Om jouw privacy te waarborgen vermeld Reiki Tempel dan geen naam bij de review.