Home » Soundhealing

Wat is Soundhealing

Soundhealing is heling door klank en trilling. Dit gebeurt door klankinstrumenten op en/of om het lichaam te bespelen tijdens klankreizen, klanksessies en klankschaalmassages.

Wat doet Soundhealing voor jou?

Het menselijk lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water. Het water is een goede geleider voor de trillingen door het lichaam. Dit werkt als een innerlijke massage. Door de trillingen worden alle lichaamscellen op een prettige en subtiele manier losgemaakt. Een veel gehoorde reactie is dat er na een behandeling meer ruimte en ontspanning in het lichaam wordt ervaren.

 

Door de klanken en trillingen kom je weer in contact met je lichaam en voel je je na de behandeling heerlijk ontspannen en dichter bij jezelf. Ook gaat jouw energie weer beter stromen doordat de blokkades worden opgelost. 
De trillingen werken zo'n 3 tot 7 dagen door in ons lichaam. Naast meer ontspanning en balans, heeft het een positief effect op het versterken van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Aanbod

Er zijn verschillende manieren om de klanken en trillingen te kunnen ervaren. 

Voor wie is Soundhealing aan te bevelen?

Soundhealing is goed voor iedereen die toe is aan diepe ontspanning en/of hulp kan gebruiken bij persoonlijke groei en emotioneel en mentaal herstel.

Contra-indicatie

Hoewel het gebruik van klankschalen over het algemeen niet schadelijk is, is het in sommige gevallen toch af te raden een klanksessie, klankschaalmassage of klankreis te ondergaan.

 

Dit is het geval bij:

  • Pacemaker (behandeling direct op en om het hartgebied altijd in overleg)
  • Tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap is een klankschaalmassage af te raden.
  • Trombose
  • Epilepsie
  • Psychoses

 

Geef altijd van te voren aan als je één van deze klachten heb. We overleggen dan wat mogelijk is.

Belangrijk:

Soundhealing is geen vervanging voor de reguliere geneeskunde, wel een goede aanvulling. 

Bij aanhoudende klachten altijd een arts of deskundige uit de reguliere zorg raadplegen.

Ben je onder behandeling, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak.