Soundhealing

Wat is Soundhealing

Soundhealing is heling door klank en trilling. Dit gebeurt door klankinstrumenten op en/of om het lichaam te bespelen tijdens klankreizen, klanksessies en klankschaalbehandelingen.

Wat doet Soundhealing voor jou?

Het menselijk lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water. Het water is een goede geleider voor de trillingen door het lichaam. Dit werkt als een innerlijke massage. Door de trillingen worden alle lichaamscellen op een prettige en subtiele manier losgemaakt.

 

Een veel gehoorde reactie is dat er na een behandeling meer ruimte en ontspanning in het lichaam wordt ervaren.

Door de klanken en trillingen kom je weer in contact met je lichaam en voel je je na de behandeling heerlijk ontspannen en dichter bij jezelf. Ook gaat jouw energie weer beter stromen doordat de blokkades worden los getrild waardoor ze oplossen. 


De effecten van de trillingen werken zo'n 3 tot 7 dagen door in ons lichaam. Naast meer ontspanning en balans, heeft het een positief effect op het versterken van het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Aanbod

Er zijn verschillende manieren om de klanken en trillingen te kunnen ervaren. 

Voor wie is Soundhealing aan te bevelen?

Soundhealing is goed voor iedereen die toe is aan diepe ontspanning en/of hulp kan gebruiken bij persoonlijke groei en emotioneel en mentaal herstel.

Contra-indicatie

Hoewel het gebruik van klankschalen over het algemeen niet schadelijk is, is het in sommige gevallen goed om eerst met mij te overleggen.

 

In de onderstaande gevallen is het goed om eerst de mogelijkheden te bespreken:

  • Wanneer je een pacemaker hebt
  • Tijdens de eerste en laatste drie maanden van de zwangerschap
  • Wanneer je last hebt van trombose
  • Wanneer je last hebt van epilepsie
  • Wanneer je last hebt van psychoses