Home » Reiki » Thema-behandelingen

Thema-behandelingen

Thema-behandelingen

Een thema-behandeling is in de basis een Reiki tafel-behandeling van 60 minuten. Hiernaast word ook een thema behandeld. Door de combinatie van een volledige Reikibehandeling en de behandeling van het betreffende thema zal het proces van oplossen, loslaten en verwerken soepeler en makkelijker zijn. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van Usui en Kundalini Reiki.

Simon: Sinds ik deze behandelingen gehad heb ben ik weer een stap verder in mijn eigen proces. Ik kan met meer liefde en meer in balans van het leven genieten. Onverwerkte emoties krijgen de ruimte om verwerkt te kunnen worden. Ik ervaar nu duidelijker wat ik voel en het helpt me om bewuster te worden van wie ik echt ben.

Houd rekening met...

Houd er rekening mee dat deze behandelingen een hoop met je kunnen doen. Het reinigt op een emotioneel en fysiek niveau. 

Het kan zijn dat je veel ervaart tijdens of de weken na de behandeling maar dit hoeft zeker niet altijd zo te zijn. Belangrijk is dat je weet dat als je dingen ervaart, dit bij het proces hoort en normaal is.

 

Tip: Ik raad aan deze behandelingen niet te snel opeenvolgend te ondergaan. Dit omdat het verwerkingsproces van de thema's langere tijd kunnen doorwerken.

Uitleg van de thema's

Thema's en aantal behandelingen

Er zijn 5 thema's die tijdens 8 behandelingen aan bod komen. De behandelingen worden gegeven op volgorde en aantallen van de thema's. Dit zorgt voor een vloeiender verwerkingsproces.

Thema's Aantal behandelingen
1. Geboortetrauma 1 behandeling
2. Locatie 1 behandeling
3. Vorige levens 3 behandelingen
4. DNA 1 behandeling
5. Kristaltrauma 2 behandelingen

1. Geboortetrauma

Een geboorte is erg ingrijpend. Voor een baby is de geboorte zelf traumatisch, maar ook daarna. Van de veilige plek in de baarmoeder kom je in een omgeving met veel geluid, licht, indrukken etc. Deze behandeling is erop gericht om dit trauma op te lossen.

 

2. Locatie

Zoals je een band met iemand kunt hebben kan dit ook met plaatsen of omgevingen. Deze behandeling is erop gericht om de banden die je een negatief gevoel geven en daardoor een negatief effect hebben op jouw lichaam en geest, te helen. 

 

3. Vorige levens

Deze behandeling heelt trauma's en emoties en heft blokkades op die ontstaan zijn in vorige levens. Het kan dat je het gevoel hebt dat er iets is maar je kan het niet achterhalen waar het vandaan komt. Bijvoorbeeld dat je in specifieke situaties getriggerd wordt en ineens boosheid of verdriet voelt maar je het niet kan plaatsen. Of dat je duidelijk voelt dat je het gevoel oud is en bekend aanvoelt, maar niet weet waarvan.

 

4. DNA

Het DNA is de drager van erfelijke informatie. Met deze behandeling worden negatief geërfde genen en ziekten geheeld. Hier kun je na zo'n 3 weken resultaat van gaan merken.

 

5. Kristaltrauma

Elk niet verwerkt trauma (emotioneel en fysiek) word opgeslagen in je lijf. Dit is in de vorm van een kristal. Er vormt zich een kristal om de herinnering aan de pijn en gevoelens die je tijdens en vlak na het trauma had. Deze behandeling lost de kristallen op en daarmee de trauma's.

Behandelmogelijkheden

Thema-behandeling los

Dit zijn dezelfde 'Reiki thema-behandelingen 60 minuten' als in het pakket maar dan los te boeken. Het is belangrijk om het aantal geadviseerde behandelingen aan te houden voor een zo optimaal mogelijk resultaat. De thema-behandelingen zijn los te boeken op onderstaande volgorde en aantallen. Het aanhouden van de volgorde zorgt voor een vloeiender helingsproces.

 

Tip: Bij de thema-behandelingen die je los boekt betaal je per behandeling. Wil je profiteren van voordeel op de behandelingen kies dan voor het thema-pakket.

Thema-pakket

Dit behandelpakket bestaat uit 8 behandelingen waarin de 5 thema's worden behandeld. Door deze thema's te behandelen lossen blokkades op en neem je afscheid van oude, negatieve energieën en patronen. Je kan dan met een schone lei weer verder. We plannen samen de behandelingen in, op volgorde van de thema's.

 

  • Bij het thema-pakket reken je na de eerste behandeling het volledige pakket af. Omdat je alles in een keer betaald krijg je een mooie korting van €80,- t.o.v. 8 losse behandelingen.
  • Het pakket heeft een geldigheid van 1 jaar en je bepaalt zelf hoeveel tijd er tussen de behandelingen zit.