Reiki Cursussen

Leuk dat je interesse hebt in Reiki. Bij mij kan je de eerste en tweede graad cursus Usui Reiki Ryoho volgen. Ook bekend als Reiki 1 en Reiki 2 volgens het Usui System of Natural Healing. De cursussen worden op een praktische, met 'beide voeten aan de grond instelling' gegeven. Je gaat jezelf en anderen leren behandelen met Reiki.

Waarom geef ik privécursussen

Wanneer je bij mij een cursus gaat volgen, dan ga je een proces aan van veel doen en persoonlijke groei. Iedereen kan leren om zichzelf en anderen met Reiki te behandelen, maar het is voor iedereen weer een eigen weg van ontwikkeling. Daarom is persoonlijke aandacht en begeleiding zo belangrijk.

Dit is waarom ik de cursussen individueel of in overleg aan maximaal 2 personen geef. Er is dan alle tijd en aandacht voor jou, jouw (leer)proces en jouw vragen.

Wat doet Usui Reiki voor jou?

Reiki zorgt voor verandering. Het zorgt voor een proces van heling, loslaten en transformatie.

 

Het geeft ontspanning en lost blokkades op waardoor de energie in jou weer kan doorstromen. Het activeert/versterkt jouw zelfhelende vermogen. Je gaat je fysiek, emotioneel en mentaal beter voelen en meer balans ervaren. Je komt dichter bij wie je in oorsprong bent.

 

Of je nu emoties, gedachtenpatronen of een gekneusde enkel wilt helen, met Reiki kan dit.

 

Met Reiki leren behandelen en toepassen in je leven is veel meer dan het volgen van een paar cursussen Reiki. Het is een manier om jezelf verder te ontwikkelen waarbij Reiki kan helpen om dichter bij je kern te komen. Zo kun je steeds meer gaan leven vanuit je ware zelf en het pad van je ziel gaan leven.

Hier kan Reiki bij helpen

  • Diepe ontspanning
  • Vermindert stress
  • Pijnstillend
  • Meer balans
  • Activeert het zelfherstellend vermogen
  • Ontgiftend
  • Meer bewustwording (fysiek, mentaal en emotioneel)
  • Persoonlijke (en spirituele) groei

Wil jij ook met Usui Reiki Ryoho leren behandelen?

Misschien is je interesse in een Reikicursus inmiddels gewekt. Je kunt een cursus voor jezelf volgen maar ook om anderen Reiki te gaan geven, het is allemaal mogelijk. 

Tijdens de cursussen wordt je ingewijd. Dit houd in dat de verbinding met Reiki weer wordt hersteld. Ook krijg je handvatten aangereikt om met Reiki aan de slag te gaan. Hier gaan we natuurlijk mee oefenen.

Je leert op een ontspannen, praktische en nuchtere manier met Reiki werken. Naast de uitleg is er veel tijd voor oefenen en ervaren.

Ik geef de Usui Reiki Ryoho cursussen op individuele basis, volgens het Usui System of Natural Healing. Aan het einde van de cursus ontvang je het certificaat Reiki 1 of Reiki 2.

Usui Reiki Ryoho

Reiki coaching

Wanneer je bij mij een Reikicursus hebt gevolgd is er de mogelijkheid om coaching sessies te boeken. Dit zijn sessies van 60 minuten waar je met jouw vragen terecht kan en waar je kan oefenen. Wil je een coaching sessie boeken neem dan contact met me op. We nemen dan door wat je doel is van de sessie en ik plan in overleg de sessie voor je in.

Cursisten op de foto