Home » Reiki Tempel » Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Simon. Van oorsprong ben ik opgeleid tot meubelmaker. Hier heb ik een aantal jaren in gewerkt maar kon mijn plek er niet in vinden. Ik heb verschillende banen gehad en mijn laatste baan was bij een orthopedisch schoenmaker.

Door meerdere depressies kwam ik in de ziektewet terecht. Ik heb de tijd kunnen nemen om aan de oorzaak van mijn depressie te werken en heb ik mezelf goed leren kennen. In de zoektocht naar wie ik ben, wat ik wil en waar ik gelukkig van word, kwam ik Reiki tegen.

Na zelf meerdere behandelingen gehad te hebben had ik besloten om zelf met Reiki te gaan werken. Omdat na 'Reiki 1' de belangstelling en nieuwsgierigheid verder was gegroeid heb ik ook 'Reiki 2 en 3a' gedaan.

Reiki doet heel veel voor mij. Eén van de dingen die voor mij persoonlijk erg waardevol is, is dat het mijn hart opent. Het zorgt voor liefde voelen voor jezelf en voor anderen.

Ik ben van eerst zien (voelen) en dan geloven. De waarde van Reiki heb ik bij mezelf ervaren en gezien bij de klanten die ik behandel.

Namasté Reiki.

Naast Reiki houd ik me ook bezig met Bach bloesemremedies. Dit is een homeopathische vloeistof die je als druppels kunt gebruiken. Het helpt goed bij emotionele, mentale en fysieke klachten.

Het mooie is dat het als behandeling op zichzelf gebruikt kan worden maar het werkt in combinatie met Reiki ook erg goed. Ik ben blij dat ik mijn diploma voor Bach bloesemtherapeut heb behaald om zo een completere behandeling aan te kunnen bieden.


21 januari 2017 - Reiki eerste graad inwijding Usui Systeem certificaat bij Marleen van Wegberg, Reiki Master

15 september 2017 - Cursus intuïtie bij Raymond Besems, Reiki Master

06 november 2017 - Reiki tweede graad inwijding Usui Systeem certificaat bij Raymond Besems, Reiki Master

29 november 2019 - Reiki derde graad inwijding Usui Systeem certificaat bij Raymond Besems, Reiki Master

16 april 2020 - Bach bloesemtherapie diploma bij CIVAS