Home » Reiki Tempel » Wie ben ik

Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Simon. Van oorsprong ben ik opgeleid tot meubelmaker. Hier heb ik een aantal jaren in gewerkt maar kon mijn plek er niet in vinden. Mijn laatste baan was bij een orthopedisch schoenmaker.

 

Door meerdere depressies kwam ik in de ziektewet terecht. Ik heb de tijd kunnen nemen om aan de oorzaak van mijn depressie te werken en heb ik mezelf goed leren kennen. In de zoektocht naar wie ik ben, wat ik wil en waar ik gelukkig van word, kwam ik Reiki tegen.

Na zelf meerdere behandelingen gehad te hebben had ik besloten om zelf met Usui Reiki te gaan werken. Omdat na 'Reiki 1' de belangstelling en nieuwsgierigheid verder was gegroeid heb ik ook 'Reiki 2 en 3a' gedaan.

Reiki doet heel veel voor mij. Eén van de dingen die voor mij persoonlijk erg waardevol is, is dat het mijn hart opent. Het zorgt voor liefde voelen voor jezelf en voor anderen. Ook heeft het me rust en meer inzichten gegeven.

Ik ben van eerst zien (voelen) en dan geloven. De waarde van Reiki heb ik bij mezelf ervaren en gezien bij de klanten die ik behandel.

Namasté Reiki.

Simon Tempelman

Naast Usui Reiki aspirant Master ben ik ook Master in Kundalini Reiki. Dit is een Reiki variant die erg krachtig is. Ik gebruik beide stijlen tijdens een behandeling. 

Ik werk ook met Bach bloesemremedies. Dit is een homeopathische vloeistof die je als druppels kunt gebruiken. Het helpt goed bij emotionele, mentale en fysieke klachten.

Het mooie is dat het als behandeling op zichzelf gebruikt kan worden maar het werkt in combinatie met Reiki ook erg goed. Ik ben blij dat ik mijn diploma voor Bach bloesemtherapeut heb behaald om zo een completere behandeling aan te kunnen bieden.

Het is een weg die ik ben ingeslagen waar ik me helemaal in thuis voel. Er komt steeds weer wat moois op mijn pad waar ik persoonlijk van groei. Vervolgens kan ik het weer gebruiken om klanten beter te helpen.

Datum Wat Bij wie
21/01/2017 Reiki eerste graad Usui Reiki Ryoho - Certificaat M. van Wegberg
15/09/2017 Cursus intuïtie R. Besems
06/11/2017 Reiki tweede graad Usui Reiki Ryoho - Certificaat R. Besems
29/11/2019 Reiki derde graad 3a Usui Reiki Ryoho - Certificaat R. Besems
16/04/2020 Bach bloesemtherapeut - Diploma CIVAS
27/08/2020 Kundalini Reiki eerste graad - Certificaat R. van der Meijs
03/09/2020 Kundalini Reiki tweede graad - Certificaat R. van der Meijs
10/09/2020 Kundalini Reiki derde graad Master - Certificaat R. van der Meijs

Aangesloten bij Cirkel Vereniging voor Reiki Masters onder nr. M19/1096