Home » Reiki Tempel » Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Simon. Van oorsprong ben ik opgeleid tot meubelmaker. Hier heb ik een aantal jaren in gewerkt maar kon mijn plek er niet in vinden. Hierna heb ik nog diverse andere banen gehad maar was er nooit echt op mijn plek.

Na zelf meerdere Reikibehandelingen gehad te hebben had ik besloten om zelf met Reiki te gaan werken. Omdat na de cursus Reiki 1 de belangstelling en nieuwsgierigheid verder was gegroeid heb ik ook de cursussen Reiki 2, 3a Master en 3b Teacher gedaan.

Ik ben erg dankbaar dat ik nu anderen mag helpen met Reiki.

 

Het effect van Reiki heb ik bij mezelf ervaren en gezien bij de cliënten die ik behandel.

Simon Tempelman

Wat doe ik

Reikibehandelingen

Ik geef verschillende soorten Reikibehandelingen. Van losse Reikibehandelingen, Reiki vierdaagse behandelingen tot afstandsbehandelingen.

 

Reiki-oefensessies

Voor mensen die al Reiki beoefenen organiseer ik een keer in de maand Reiki-oefensessies. Dit zijn sessies waar we in een groepje Reiki uitwisselen en ervaringen delen. Dit is erg prettig en leerzaam, want met Reiki ben je nooit uitgeleerd.

 

Bachbloesem therapie

Ik maak ook gebruik van Bach bloesemremedies. Dit zijn homeopathische extracten die je als druppels kunt gebruiken. Het kan een goede ondersteuning zijn bij emotionele, mentale en fysieke klachten.


Datum Wat
01/2017 Usui Shiki Ryoho, eerste graad Reiki
11/2017 Usui Shiki Ryoho, tweede graad Reiki
11/2019 Usui Shiki Ryoho, derde graad Reiki, Master
04/2020 Bach bloesemtherapeut
09/2020 Kundalini Reiki, Master
10/2020 Usui Shiki Ryoho, derde graad Reiki, Opleider
09/2021 Gold Reiki, eerste, tweede en derde graad
09/2021 Purple Reiki
09/2021 Aura en Chakra Flush