Home » Reiki Tempel » Wie ben ik

Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Simon. Van oorsprong ben ik opgeleid tot meubelmaker. Hier heb ik een aantal jaren in gewerkt maar kon mijn plek er niet in vinden. Hierna heb ik nog diverse andere banen gehad maar was er nooit echt op mijn plek.

 

Door meerdere depressies kwam ik in de ziektewet terecht. Ik heb de tijd kunnen nemen om aan de oorzaak van mijn depressie te werken en heb ik mezelf goed leren kennen. In de zoektocht naar wie ik ben, wat ik wil en waar ik gelukkig van word, kwam ik Reiki tegen.

 

Na zelf meerdere Reikibehandelingen gehad te hebben had ik besloten om zelf met Reiki te gaan werken. Omdat na 'Reiki 1' de belangstelling en nieuwsgierigheid verder was gegroeid heb ik ook 'Reiki 2, 3a Master en 3b Teacher' gedaan.

 

Het effect van Reiki heb ik bij mezelf ervaren en gezien bij de cliënten die ik behandel.

Simon Tempelman

Wat doe ik

Reiki

Ik geef verschillende soorten Reikibehandelingen. Van het behandelen van fysieke klachten, zoals bijvoorbeeld een verzwikte enkel of herstel na een operatie, tot een anderhalf uur durende tafel-behandeling.

Naast Usui Reiki Master ben ik ook Master in Kundalini Reiki. Dit is een Reiki variant die erg krachtig is. Ik gebruik beide stijlen tijdens het behandelen. 

Bach bloesem

Ik werk in de praktijk in Nieuwegein ook met Bach bloesemremedies. Dit is een homeopathische extract die je als druppels kunt gebruiken. Het helpt goed bij emotionele, mentale en fysieke klachten.

Datum Wat Bij wie
21/01/2017 Reiki eerste graad Usui Reiki Ryoho - Certificaat M. van Wegberg
06/11/2017 Reiki tweede graad Usui Reiki Ryoho - Certificaat R. Besems
29/11/2019 Reiki derde graad 3a Master Usui Reiki Ryoho - Certificaat R. Besems
16/04/2020 Bach bloesemtherapeut - Diploma CIVAS
27/08/2020 Kundalini Reiki eerste graad - Certificaat R. van der Meijs
03/09/2020 Kundalini Reiki tweede graad - Certificaat R. van der Meijs
10/09/2020 Kundalini Reiki derde graad Master - Certificaat R. van der Meijs
23/10/2020 Reiki derde graad 3b Teacher Usui Reiki Ryoho - Certificaat R. Besems