Home » Tips en meer

 Reiki Tempel op Facebook

Wil je als eerste op de hoogte zijn van leuke nieuwtjes, ontwikkelingen, tips en acties van Reiki Tempel, ga dan naar de Facebookpagina van Reiki Tempel en volg of like de pagina om op de hoogte te blijven.

 

Uit het hoofd en weer gaan voelen

Zit je te veel in je hoofd en wil je meer gaan voelen en aarden, dan zijn er twee simpele oefeningen die je kan doen. 

Voor beide oefeningen is het belangrijk om een stuk te gaan wandelen in de buitenlucht, het beste in de natuur. Maar je kan het bijvoorbeeld ook toepassingen op weg naar de bushalte of de supermarkt.

Oefening 1

Ga tijdens het wandelen met je aandacht naar je voeten. Voel hoe de ondergrond aanvoelt waar je op loopt. Voel ook hoe je voeten afrollen. Doe dit minimaal 10 minuten met volle aandacht. Je hoeft niets te veranderen aan hoe je loopt, maar alleen waar te nemen wat je voelt. Door deze oefening ga je uit je hoofd en voel je je weer geaard.

Oefening 2

Kijk tijdens het wandelen goed om je heen en observeer wat je allemaal ziet, ruikt, hoort en voelt. Door met je aandacht hierheen te gaan denk je niet of minder aan de dagelijkse dingen wat je bezig houdt. Het ontspant en je voelt je meer opgeladen en in balans na afloop van deze oefening. 

Mediteren met de vijf Reiki principes

Mediteren of op een andere manier bezig zijn met de Reiki principes, is een mooie manier om je bewustwording te vergroten. Het helpt je om oprecht naar jezelf te kijken en bewust te worden van wat je voelt, denkt en doet. Zonder oordeel naar jezelf kijken. Bewustwording is de eerste stap naar verandering.

Wil je met de Reiki principes aan de gang, lees dan verder op de pagina Reiki principes.

 

Nog meer meditaties

Op de website van Eva van Bridge of Live studio vind je nog meer meditaties.

Bij Eva kun je ook terecht voor meditatielessen.