Home » Reiki » Vierdaagse

Reiki vierdaagse

Wanneer je voor het eerst Reikibehandelingen gaat ontvangen, is het goed om te beginnen met een Reiki vierdaagse. Dit zijn vier Reikibehandelingen van 60 minuten op vier aansluitende dagen. Elke dag dus een behandeling vier dagen achter elkaar.

 

Doordat de energie die je ontvangt tijdens een behandeling langer doorwerkt, gaat bij de vierdaagse de ene behandeling vloeiend over in de volgende. 

 

Intakegesprek bij de eerste behandeling (15 minuten extra tijd).

 

  • Vier Reikibehandelingen van 60 minuten (totale afspraak per dag 90 minuten)
  • Prijs €180,-

Wanneer een vierdaagse

Als je niet verder komt met persoonlijke thema's in je leven zoals trauma's, onverwerkt verdriet, gebrek aan zelfliefde of andere thema's, dan is een Reiki vierdaagse een goed begin om met deze thema's verder te komen.

 

De vierdaagse geeft je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau een goede start om een diepgaand proces van helen, verwerken en loslaten opgang te brengen. Je bent na de vierdaagse meer in balans, voelt meer rust en bent meer in het nu. Je wordt je meer bewust van jouw gevoelens en denk- en gedragspatronen.

 

Tijdens de behandeling werk ik met Usui Reiki en traditionele handposities. Hiernaast werk ik ook intuïtief en laat ik me leiden door mijn handen. Dat kan elke behandeling weer anders zijn. Dit is afhankelijk van de klachten en wat mijn intuïtie mij aangeeft.

 

Door Reikibehandelingen te ontvangen gebeurd er veel meer dan alleen het ervaren van ontspanning. Het is een manier om jezelf verder te ontwikkelen waarbij Reiki kan helpen om dichter bij je kern te komen. Zo kun je steeds meer gaan leven vanuit je ware zelf en het pad van je ziel gaan leven.

~Claire ~

"Ik heb een vierdaagse Reikibehandeling gevolgd bij Simon. Het was een bijzondere, fijne en waardevolle ervaring. We hebben goede gesprekken gevoerd zodat de behandeling kon worden afgestemd op wat ik nodig had.

Simon nam alle tijd voor me. Tijdens de behandeling voelde ik warmte, tintelingen, energie weer gaan stromen en ik kon ook gewoon even heerlijk in slaap vallen. De behandelruimte van Simon straalt rust en warmte uit. Ik waardeer zijn zorgvuldigheid.

Fijn Simon. Dankjewel."

~Angelique~

"Ik heb de vierdaagse behandeling van Simon mogen ontvangen. Het was intensief, maar ik kwam steeds sneller in een diepe ontspanning. Bedankt Simon voor je rust, de aandacht en de tijd die je neemt voor de behandeling."

Wil je meer weten over een Reiki vierdaagse of wil je graag een vierdaagse boeken, neem dan contact met mij op.