Home » Reiki » Vierdaagse

Reiki vierdaagse

Wanneer je voor het eerst Reikibehandelingen gaat ontvangen, is het goed om te beginnen met een Reiki vierdaagse. Dit zijn vier Reikibehandelingen in vier aansluitende dagen. Elke dag dus een behandeling vier dagen achter elkaar.

 

Doordat de energie die je ontvangt tijdens een behandeling langer doorwerkt, gaat bij de vierdaagse de ene behandeling vloeiend over in de volgende. 

 

Dit zit in de Reiki vierdaagse:

  • Intakegesprek bij de eerste behandeling
  • Vier Reikibehandelingen van naar keuze 75 of 90 minuten
  • Voor- en nagesprek bij alle behandelingen

Angelique: "Ik heb de vierdaagse behandeling van Simon mogen ontvangen. Het was intensief, maar ik kwam steeds sneller in een diepe ontspanning. Bedankt Simon voor je rust, de aandacht en de tijd die je neemt voor de behandeling".

Ook als je niet verder komt met persoonlijke thema's in je leven zoals trauma's, onverwerkt verdriet, gebrek aan zelfliefde of andere thema's, dan is een Reiki vierdaagse een goed begin om met deze thema's verder te komen.

 

De vierdaagse geeft je op fysiek, mentaal en emotioneel niveau een goede start om een diepgaand proces van helen, verwerken en loslaten opgang te brengen. Je bent na de vierdaagse meer in balans, voelt meer rust en bent meer in het nu. Je wordt je meer bewust van jouw gevoelens en denk- en gedragspatronen.

Francis: "Ik heb de Reiki vierdaagse mogen ervaren. Wat een verschil met losse behandelingen. Het was voor mij een proces waar ik doorheen ben gegaan, elke behandeling heb ik weer anders ervaren. Ik heb meer zin om dingen te ondernemen en voel meer behoefte om goed voor mezelf te zorgen".

Wil je meer weten over een Reiki vierdaagse of wil je graag een vierdaagse boeken, neem dan contact met mij op.