Home » Reiki » Themapakket

De themabehandelingen boek je als pakket van 8 Reikibehandelingen waarin 5 thema's worden behandeld.

Een themabehandeling duurt 75 minuten en is opgebouwd uit een Reikibehandeling van 75 minuten waarvan 15 minuten een Reiki themabehandeling. Door deze combinatie zal het proces van oplossen, loslaten en verwerken soepeler en makkelijker zijn. 

Joeri: "Ik heb het afgelopen halfjaar bij Simon de themabehandelingen gedaan. Ik merk dat ik anders en milder naar sommige zaken ben gaan kijken en dat ik betere beslissingen ben gaan nemen. Wat de individuele thema's met je doen, je kunt dat het beste zelf ervaren".

Nienke: "Sinds ik deze themabehandelingen gehad heb ben ik weer een stap verder in mijn eigen proces. Ik kan met meer liefde en meer in balans van het leven genieten. Ik merk dat ik ook sneller weer herstel en in balans ben na emotionele onbalans. Ik ervaar nu duidelijker wat ik voel en het helpt me om bewuster te worden van wie ik echt ben".

Door deze thema's te behandelen lossen blokkades die te maken hebben met de thema's op en neem je afscheid van oude, negatieve energieën en patronen. Hierdoor zal je meer in balans zijn, meer liefde gaan ervaren, bewuster worden van jezelf en sneller herstellen van nieuwe emotionele onbalans. Ook zal je beter vanuit je hart beslissingen kunnen nemen. Je kan dan met een gevoel van vrijheid en ruimte in jezelf weer verder. We plannen samen de behandelingen in volgend het behandelplan.

Behandelplan

Het is een behandelplan van 4 weken die als volgt is opgebouwd.

 

De thema's: geboorte trauma, locatie, vorige levens, DNA en Kristallen.

Opbouw:

Week 1:

 • 2 behandelingen (2 thema's) 
  • Geboorte trauma 
  • Locatie

Week 2:

 • 2 behandelingen (2 thema's)
  • Vorige levens
  • Vorige levens

Week 3:

 • 2 behandelingen (2 thema's) 
  • Vorige levens
  • DNA

Week 4:

 • 2 behandelingen (2 thema's) 
  • Kristallen
  • Kristallen 

Uitleg van de thema's

Er zijn 5 thema's die tijdens 8 Reikibehandelingen aan bod komen. De behandelingen worden gegeven op volgorde en aantallen van de thema's. Dit zorgt voor een vloeiend verwerkingsproces.

1. Geboorte trauma

Een geboorte is erg ingrijpend. Voor een baby is de geboorte zelf traumatisch, maar ook daarna. Van de veilige plek in de baarmoeder kom je in een omgeving met veel geluid, licht, indrukken etc. Deze behandeling is erop gericht om dit trauma op te lossen.

 

2. Locatie

Zoals je een band met iemand kunt hebben kan dit ook met plaatsen of omgevingen. Deze behandeling is erop gericht om de banden die je een negatief gevoel geven en daardoor een negatief effect hebben op jouw lichaam en geest, te helen. 

 

3. Vorige levens

Deze behandeling heelt trauma's en emoties en heft blokkades op die ontstaan zijn in vorige levens. Het kan dat je het gevoel hebt dat er iets is maar je kan het niet achterhalen waar het vandaan komt. Bijvoorbeeld dat je in specifieke situaties getriggerd wordt en ineens boosheid of verdriet voelt maar je het niet kan plaatsen. Of dat je duidelijk voelt dat je het gevoel oud is en bekend aanvoelt, maar niet weet waarvan.

 

4. DNA

Het DNA is de drager van erfelijke informatie. Met deze behandeling worden negatief geërfde genen en ziekten geheeld. Hier kun je na zo'n 3 weken resultaat van gaan merken.

 

5. Kristallen

Elk niet verwerkt trauma (emotioneel en fysiek) word opgeslagen in je lijf. Dit is in de vorm van een kristal. Er vormt zich een kristal om de herinnering aan de pijn en gevoelens die je tijdens en vlak na het trauma had. Deze behandeling lost de kristallen op en daarmee de trauma's.

Het themapakket boeken

Wil je graag het themapakket boeken of heb je vragen dan mag je mij bellen.