Home » Reiki » Reikibehandelingen

Reikibehandelingen

Reiki 60 minuten

Reiki 60 minuten is een behandeling voor wanneer je merkt dat je toe bent om weer in balans te komen. Naast de helende werking van reiki zorgt het ook voor een diepe ontspanning.

 

Een moment helemaal voor jou alleen.

 

Deze reikibehandeling bij duurt 60 minuten. Dit houdt in dat je 60 minuten daadwerkelijk behandeld wordt. Inclusief voor- en nabespreken duurt een afspraak in totaal maximaal 90 minuten.

 

In de voorbespreking nemen we de reden van je behandeling door. Daarna doe je je schoenen uit en ga je op de behandeltafel liggen. In overleg zet ik zacht wat muziek aan waardoor je heerlijk kunt afdwalen. Je neus en daarmee ook je gemoedstoestand worden verwend door de diffuser die een heerlijk subtiel aroma verspreid.

 

Dan begint de behandeling. Er zijn een hoop traditionele Reiki handposities die ik toepas. Waar nodig wijk ik daar soms vanaf. Het kan zijn dat een bepaald gebied of specifieke plek meer aandacht nodig heeft, dan pas ik de volgorde van de standaard handposities aan.

Ik begin met het hoofd en werk stapsgewijs naar de voeten toe. De voeten krijgen extra aandacht omdat het als erg lekker word ervaren en omdat alle energiebanen in de voeten uitkomen. Door voeten te behandelen stroomt de energie heerlijk door je heen. Na de voeten ga ik terug naar het hoofd waar ik mijn handen onder je hoofd leg en je hoofd in mijn handen laat rusten. De behandeling is daarmee afgerond.

 

Je komt vervolgens rustig in je eigen tempo weer overeind. In de nabespreking kun je jouw ervaringen met mij delen als je dat prettig vind. Alles gaat in overleg en je mag altijd aangeven als je iets om wat voor reden dan ook niet prettig vind. Ik houd hier dan uiteraard rekening mee want het is jouw behandeling. Het is jouw moment om aan jezelf te werken of even helemaal te ontspannen.

Reiki extra 60 minuten

Deze behandeling is als de reiki 60 minuten behandeling maar dan behandel ik ook specifieke fysieke klachten. Hierbij kun je denken aan reuma of fibromyalgie. Maar bijvoorbeeld ook als je aan het herstellen bent van een blessure of operatie. In principe duurt de behandeling 60 minuten maar het kan iets uitlopen. Het is goed om hier rekening mee te houden als je nog andere afspraken heeft die dag.

Reiki extra plus 75 minuten

Deze behandeling is als de reiki extra 60 minuten behandeling maar dan is er extra tijd om bijvoorbeeld de voor- en achterkant te behandelen. In principe duurt de behandeling 75 minuten maar het kan iets uitlopen. Het is goed om hier rekening mee te houden als je nog andere afspraken heeft die dag.

Reiki op afstand 50 minuten

Reiki op afstand is een behandeling waar je deur niet voor uit hoeft. Reiki op afstand is dus ideaal voor mensen die een druk leven hebben.
Voor aanvang bel ik je om te bespreken wat de reden is van de behandeling zodat ik deze op jouw specifieke wensen kan aanpassen. Na afloop laat ik per berichtje weten dat ik klaar ben. Mocht je in slaap gevallen zijn dan bel ik je niet wakker. 

Ga ongeveer 5 à 10 minuten voor aanvang ergens rustig zitten of liggen om te kunnen ontspannen. Op het tijdstip dat we hebben afgesproken, stem ik mij af op de Reiki energie en stuur deze naar jou. De energie bij een afstandsbehandeling is net zo krachtig als wanneer je op de behandeltafel bij mij in de praktijk ligt. Houd er wel rekening mee dat de beleving anders is omdat je de ontspannen sfeer van de praktijk niet beleeft..

Een Reiki afstandsbehandeling duurt ongeveer 50 minuten.

Een afstandsbehandeling moet vooraf betaald worden, ik stuur je daarvoor een Tikkie.  

Reiki en Bach bloesem

Reiki is erg goed te combineren met Bach bloesemtherapie. Kijk hier voor meer informatie over Bach bloesem.