• Reiki 60 minuten introductieprijs €12,50
 • Nieuw: Reiki thema-behandelingen
 • Speel de Quiz en win een reikibehandeling
Home » Reiki » Reiki thema-behandelingen

Reiki thema-behandelingen

Waarom Reiki thema-behandelingen?

Simon: Sinds ik deze behandelingen gehad heb ben ik weer een stap verder in mijn eigen proces. Ik kan met meer liefde en meer in balans van het leven genieten. Het is een proces die ik aan ben gegaan. Onverwerkte emoties krijgen de ruimte om verwerkt te kunnen worden. Het geeft mij een gevoel van ruimte in mezelf met meer zachtheid en liefde. Ik ervaar nu duidelijker en met meer helderheid wat ik voel en het helpt me om bewuster te worden van wie ik echt ben.

Houd rekening met...

Houd er rekening mee dat deze behandelingen een hoop met je kunnen doen. Het reinigt op een emotioneel, mentaal en fysiek niveau. Het kan hierdoor gebeuren dat klachten die je al hebt tijdelijk verergeren. Dit kunnen fysieke klachten zijn maar ook emoties die je tijdelijk sterker gaat voelen of (oude) gedachten die ineens weer opkomen of sterker worden. Belangrijk is bij de emoties die dit allemaal kan oproepen te accepteren, te doorvoelen en liefde en aandacht te geven. Dit kan eng zijn maar hiermee kun je ze gaan verwerken en los gaan laten.

 

Ik raad aan deze behandelingen niet te snel opeenvolgend te ondergaan.

Een thema-behandeling boeken

Voor het maken van een afspraak van thema-behandeling neem je contact op of ga je naar de online agenda van Reiki Tempel waar je hem zelf kan boeken.

Uitleg van de thema's

1. Geboortetrauma

Een geboorte is erg ingrijpend. Voor een baby is de geboorte zelf traumatisch, maar ook daarna. Van de veilige plek in de baarmoeder kom je in een omgeving met veel geluid, licht, indrukken etc. Deze behandeling is erop gericht om dit trauma op te lossen.

 

2. Locatie

Zoals je een band met iemand kunt hebben kan dit ook met plaatsen of omgevingen. Deze behandeling is erop gericht om de banden die je een negatief gevoel geven en daardoor een negatief effect hebben op jouw lichaam en geest, te helen. 

 

3. Vorige levens

Deze behandeling heelt trauma's en emoties en heft blokkades op die ontstaan zijn in vorige levens. Het kan dat je het gevoel hebt dat er iets is maar je kan het niet achterhalen waar het vandaan komt. Bijvoorbeeld dat je in specifieke situaties getriggerd wordt en ineens boosheid of verdriet voelt maar je het niet kan plaatsen. Of dat je duidelijk voelt dat je het gevoel oud is en bekend aanvoelt, maar niet weet waarvan.

 

4. DNA

Het DNA is de drager van erfelijke informatie. Met deze behandeling worden negatief geërfde genen en ziekten geheeld. Hier kun je na zo'n 3 weken resultaat van gaan merken.

 

5. Kristaltrauma

Elk niet verwerkt trauma (emotioneel en fysiek) word opgeslagen in je lijf. Dit is in de vorm van een kristal. Er vormt zich een kristal om de herinnering aan de pijn en gevoelens die je tijdens en vlak na het trauma had. Deze behandeling lost de kristallen op en daarmee de trauma's.

Reiki thema-behandeling los

Dit zijn dezelfde Reiki 60 minuten thema-behandelingen als in het pakket maar dan los te boeken. Het is raadzaam om het aantal geadviseerde behandelingen aan te houden voor een zo optimaal mogelijk resultaat. De thema-behandelingen zijn los te boeken op onderstaande volgorde. Het aanhouden van de volgorde zorgt voor een vloeiender helingsproces.

Thema Advies aantal behandelingen
1. Geboortetrauma 1 behandeling
2. Locatie 1 behandeling
3. Vorige levens 3 behandelingen
4. DNA 1 behandeling
5. Kristaltrauma 2 behandelingen

Reiki thema-pakket

8 Keer een Reiki 60 minuten thema-behandelingen volgens behandelplan

Dit behandelpakket bestaat uit 8 behandelingen waarin de 5 thema's worden behandeld. Door deze thema's te behandelen lossen blokkades op en neem je afscheid van oude, negatieve energieën en patronen. Je kan dan met een schone lei weer verder. We plannen samen de behandelingen in overleg en op volgorde van de thema's.

Thema's 

 1. Geboortetrauma
 2. Locatie
 3. Vorige levens
 4. DNA
 5. Kristaltrauma (lichamelijk en geestelijk)

Behandelplan

 • Behandeling 1 - Geboortetrauma
 • Behandeling 2 - Locatie
 • Behandeling 3 - Vorige levens
 • Behandeling 4 - Vorige levens
 • Behandeling 5 - Vorige levens
 • Behandeling 6 - DNA
 • Behandeling 7 - Kristaltrauma
 • Behandeling 8 - Kristaltrauma

Het pakket heeft een geldigheid van 1 jaar en je bepaalt zelf hoeveel tijd er tussen de behandelingen zit.

Wil je meer weten over de thema-behandelingen dan kun je contact opnemen of het vragen in de praktijk tijdens jouw behandeling.