Home » Reiki » Behandeladvies

Behandeladvies

Wanneer je voor het eerst Reikibehandelingen gaat ontvangen is het goed om met een vierdaagse te beginnen. Je mag natuurlijk ook langskomen voor een losse behandeling.

Wil je graag advies, neem dan contact met mij op.

Vierdaagse

Als je start met het ontvangen van Reikibehandelingen of je ervaart mentale en/of emotionele problemen dan is het goed om te beginnen met een vierdaagse. Dit zijn 4 Reikibehandelingen van 75 of 90 minuten op 4 aansluitende dagen. Elke dag dus 1 behandeling, vier dagen achter elkaar.

 

De energie blijft na de behandeling nog door werken en hierdoor gaat bij een Reiki vierdaagse de ene behandeling vloeiend over in de volgende. Dit zorgt ervoor dat het effect wat de energie (Reiki) heeft veel groter is dan wanneer er enige tijd tussen de behandelingen zit.  Hierdoor kan er echt een doorbraak komen en een diepgaand proces ingang gezet worden.

Een losse Reikibehandeling

Je bent natuurlijk ook van harte welkom voor een losse Reikibehandeling. Een goede manier om kennis te maken met Reiki de praktijk en met mij. Een losse behandeling kan je ook boeken om heerlijk te ontspannen (een moment helemaal voor jou) of als preventieve- en/of onderhoudsbehandeling. Ontspannen, opladen en weer in balans komen. De losse behandelingen zijn dezelfde behandelingen als tijdens de Reiki vierdaagse maar dan los.

 

Tip: wanneer je vaker een losse behandeling wilt kan je voor een strippenkaart kiezen. Dan betaal je vier behandelingen en krijg je er vijf.

 

Reiki afstandsbehandeling

Kun je om wat voor reden niet naar de praktijkruimte komen en je wilt toch graag een Reikibehandeling dan is de afstandsbehandeling de juiste keus. Deze is zelf te boeken of neem contact op.