Home » Reiki Tempel

Over Reiki Tempel

Reiki Tempel is een praktijk waar je terecht kunt voor Reikibehandelingen en Bach bloesemtherapie, gericht op gezondheid en bewustwording.

Waarom werk ik met Reiki?

Het zorgt onder andere voor een gevoel van liefde en verbondenheid, brengt je weer in balans, activeert het zelf helende vermogen, het lost blokkades op, vergroot je bewustzijn, het geeft een diepe ontspanning.

Ik zie Reiki als een hele mooie manier om aan jezelf te werken of als aanvulling en/of ondersteuning bij andere therapieën of behandelingen.

Naast dat het goede zelfzorg is, is een Reikibehandeling ook heel fijn om preventief te ontvangen. Een heerlijke manier om goed voor jezelf te zorgen, fysiek, mentaal en emotioneel.

Hiernaast is het een heerlijk moment helemaal voor jezelf en weg van de drukte en stress om je heen.

Waarom werk ik met Bach bloesem?

Naast Reiki werk ik ook met Bach bloesem remedies. Bach bloesem is natuurlijk extract en wordt gemaakt van wilde bloemen, planten en bomen.

Als je merkt dat je niet goed in je vel zit of uit balans bent, dan zijn gevoelens en gedachten hier vaak de oorzaak van. Dit kan in de loop van de tijd fysieke en/of psychische klachten geven. Of de oorzaak nu uit het verleden komt of door je actuele situatie, Bach bloesemremedies kunnen helpen dit positief om te buigen en te verwerken. Het is ook heel goed te combineren met Reiki.

Bach bloesemremedies