Home » Reiki

Wat is Reiki

Reiki betekent universele levensenergie. Reiki is overal en in iedereen. Werken met Reiki is een natuurlijke manier van genezen waarbij de energie wordt doorgegeven door handoplegging. Door de energie door je heen te laten stromen activeer je het eigen vermogen om te genezen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Wat doet Reiki voor jou

Reiki zorgt voor verandering. Het zorgt voor een proces van heling, loslaten en transformatie op fysiek, mentaal, emotioneel en op spiritueel niveau.

Het lost blokkades op waardoor de energie in jou weer kan doorstromen. Het activeert/versterkt jouw zelfhelende vermogen. Je gaat je fysiek, emotioneel en mentaal beter voelen en meer balans ervaren. Je komt dichter bij wie je in de oorsprong bent.

"Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten, maar wat een fantastische ervaring zo'n Reikibehandeling. Simon werkt heel rustig en opvallend waren zijn warme handen. Ik voelde de energie stromen".

"Van alle lichaamswerk vormen die ik tot nu toe heb ondergaan past Reiki het best bij mijn gevoeligheid. Er gebeurt veel bij mij zonder dat het geforceerd voelt. Gewoon doen zeg ik:)".

Hoe werk ik

Tijdens jouw Reikibehandeling laat ik (de Reikibehandelaar) de energie door mijn handen stromen en legt ze op plaatsen op jouw lichaam of net er boven om zo de energie door te geven. Ik gebruik traditionele Usui Reiki handposities en laat me daarnaast leiden door mijn intuïtie. Dit resulteert in een zeer effectieve en complete behandeling.

Werkt Reiki altijd?

Ja, Reiki werkt altijd. Het helpt je herstellen van disbalans op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Wat Reiki voor jouw doet kan verschillen per behandeling en per moment, afhankelijk van wat op dat moment het meest nodig is. Het fijne en mooie van Reiki is dat het de oorzaak van het probleem aanpakt en niet alleen de symptomen. Soms merk je dit meteen en soms is er wat meer tijd voor nodig.

 

Belangrijk: Reiki is geen vervanging voor de reguliere geneeskunde, bij klachten altijd een arts of deskundige uit de reguliere zorg raadplegen. Als ik denk dat ik je niet of niet genoeg kan helpen dan zal ik dit aangeven.