Home » Partners

Partners

De luisterlijn

In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. De Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon.

Medical Masseur

Voor ontspanning, sporten of medische klachten. Wij staan voor u klaar. Wilt u genieten van een massage dicht bij huis? Wij zijn uw masseur in Utrecht & Houten.

Bridge of Life studio

Bij Bridge of Life studio kun je terecht voor yoga- en meditatielessen maar ook aromatherapie en Bach bloesem-therapie. Een veilige omgeving gericht op een gezonde leefstijl en verbetering van kwaliteit van leven.

Nieuw Rotsoord

Nieuw Rotsoord is meer dan een kinderboerderij. Het is een groene oase in de wijk Hoograven-Tolsteeg, gericht op ontmoeting, recreatie en natuur- en milieueducatie voor alle bewoners van de omliggende wijken. Ik (Simon Tempelman) werk nu zo'n 5 jaar als vrijwilliger bij Nieuw Rotsoord en ik ga er elke keer met veel plezier naartoe.

VVV Cadeaukaarten

Een cadeaubon geven waar iemand echt blij mee is? Met een VVV Cadeaukaart verras je iemand met een dagje winkelen of eindeloos online shoppen of een helende Reikibehandeling bij Reiki Tempel.

Reiki Vereniging Cirkel

COLLECTIEF IN REIKI KRACHT EN LIEFDE

Alle leden volgen of hebben een Reiki opleiding gevolgd, die ten grondslag ligt aan de oorspronkelijke methode van het Usui System of Natural Healing.

Ook partner worden?

Wil je ook vermeld worden op de partnerpagina van Reiki Tempel? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. We kijken dan samen hoe we elkaar kunnen helpen. 

 

Alvast bedankt en ik kijk uit naar een mooie samenwerking.