Home » Bach bloesem » Bach bloesem consult

Bach bloesem consult


Bach bloesem online consult

In de webshop kun je een Bach bloesem online consult bestellen.

Je omschrijft wat je klachten zijn en waar je aan wilt werken. Hierna neem ik telefonisch contact met je op om het verder te bespreken. Na het telefoongesprek ga ik voor jouw de Bach bloesemremedie samen te stellen. Deze krijg je vervolgens thuisgestuurd.

Bach bloesem praktijk consult

Je kunt ook kiezen voor een consult in de praktijk van Reiki Tempel in Nieuwegein. We bespreken dan samen waar je last van hebt en aan wil werken. Tijdens het consult is er de ruimte om dieper op de dingen in te gaan om een beter beeld te kunnen vormen en hiermee de best mogelijke Bach bloesemremedie voor je op maat samen te stellen.

Je kunt een los consult boeken voor Bach bloesem maar ook in combinatie met een reikibehandeling.

Een Bach bloesem consult kun je hier boeken of door contact met mij op te nemen, dan plannen we een afspraak in overleg.

Soms krijg je de Bach bloesem meteen mee maar in de meeste gevallen wordt de Bach bloesem uiterlijk de volgende werkdag klaargemaakt en verzonden. Wil je de bloesem liever ophalen dan kan dat natuurlijk ook.

Reiki Tempel werkt alleen met de beste kwaliteit bloesemextracten van het originele merk Bach. Hierdoor ben je verzekerd van goede kwaliteit.