Home » Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

De algemene voorwaarden en privacyverklaring zijn van toepassing op alle handelingen en behandelingen tussen de praktijk Reiki Tempel en de cliënt. Voor het lezen van de volledige algemene voorwaarden kan je deze hieronder downloaden.

Algemene Voorwaarden En Privacyverklaring Per 18 Oktober 2021
PDF – 199,0 KB

Afspraak annuleren

Een afspraak annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. Binnen 24 uur voor de afspraak zal de afspraak volledig in rekening worden gebracht.

 

Vierdaagse annuleren

Bij het annuleren door de client van een vierdaagse worden de behandelingen als losse behandelingen gezien met ook het kosteloos annuleren tot 24 uur voor de afspraak. De reeds ontvangen behandeling(en) zullen als losse behandelingen verrekend worden met het reeds betaalde bedrag voor de vierdaagse.

Bij het annuleren van een vierdaagse door Reiki Tempel, zullen de nog te ontvangen behandelingen naar verhouding van de betaalde prijs worden terugbetaald.

In de praktijkruimte betalen

Bij Reiki Tempel kun je,

  • contactloos betalen (de voorkeur, wel zo veilig)
  • contant betalen
  • met VVV Cadeaukaarten betalen
  • met Reiki Tempel cadeaubonnen betalen

Online aankopen

Betalen

Je kan met verschillende betaaldiensten en cadeaukaarten of bonnen afrekenen. Zie de logo's hieronder.

Bezorging

Reiki Tempel verzendt jouw bestelling met PostNL naar jouw thuis. 

Het is ook mogelijk om je bestelling op een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen. Dit kun je aangeven tijdens het bestellen.

Bezorging door PostNL

Retourneren 

De producten die voor u op maat zijn klaar gemaakt kunnen niet retour. De overige producten met uitzondering van cadeaubonnen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. De voorwaarde is wel dat de verpakking van het product niet geopend is. De Bach bloesem flesjes hebben een verzegeling. Deze dient nog intact te zijn om te kunnen retourneren.

Zodra het product onbeschadigd door Reiki Tempel is ontvangen zal Reiki Tempel binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug storten op uw rekening. De gemaakte verzendkosten voor het opsturen en retourneren zijn voor uw rekening.