Algemene voorwaarden en privacyverklaring

De algemene voorwaarden en privacyverklaring zijn van toepassing op alle handelingen en behandelingen tussen de praktijk Reiki Tempel en de cliënt. Voor het lezen van de volledige algemene voorwaarden kan je deze hieronder downloaden of hierom vragen in de praktijkruimte.

Volledige versie downloaden

Algemene voorwaarden en privacyverklaring downloaden

In het kort

Annuleren

Annulering van losse behandelingen, consulten of coaching sessies

Losse afspraken moeten uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak geannuleerd worden. De annulering dient per WhatsApp, SMS of telefonisch (voicemail mag ook),gedaan te worden met duidelijke vermelding van naam, de datum van de afspraak en het telefoonnummer. Bij het annuleren binnen 24 uur voor de afspraak is de praktijk gerechtigd de gereserveerde tijd aan de cliënt in rekening te brengen.

 

Annulering van vierdaagse-behandelingen en/of cursussen

Annuleren van een vierdaagse-behandeling of cursus dient uiterlijk 48 uur voor aanvang te gebeuren. Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de vierdaagse-behandeling of cursus. Bij het annuleren  binnen 48 uur voor aanvang van de vierdaagse-behandeling of cursus is de praktijk gerechtigd de behandel- of cursuskosten aan de client of cursist in rekening te brengen. Bij annuleren wanneer de vierdaagse-behandeling of cursus al begonnen is, heeft de client of cursist geen recht op retour van het reeds betaalde bedrag voor de vierdaagse-behandeling of cursus.

 

Annuleren van een oefensessie

Helaas kan het gebeuren dat je moet annuleren omdat je onverhoopt verhinderd bent. Het annuleren van de door jouw gereserveerde plek kan kosteloos tot 48 uur voor de betreffende oefensessie. Hierna vind er geen restitutie meer plaats. Neem om te annuleren contact met mij op. Natuurlijk mag je jouw reservering ook doorgeven aan iemand anders. Wanneer Reiki Tempel genoodzaakt is een oefensessie te annuleren zal deze in overleg verzet worden of zal er restitutie plaats vinden.

 

Annulering van een klankreis

Het annuleren van de door jouw gereserveerde plek kan kosteloos tot 7 dagen voor de betreffende klankreis. Hierna vind er geen restitutie plaats. Het annuleren van de door jouw gereserveerde plek kan kosteloos tot 7 dagen voor de betreffende klankreis. Hierna vind er geen restitutie meer plaats. Natuurlijk mag je jouw reservering ook doorgeven aan iemand anders. Zorg dan wel dat diegene de bevestigingsmail van jouw aanmelding kan laten zien bij binnenkomst. Wanneer Reiki Tempel genoodzaakt is een klankreis te annuleren zal deze in overleg verzet worden of zal er restitutie plaats vinden.

Betalen

In de praktijkruimte betalen

Bij mij kan je,

  • contactloos betalen (pinnen)
  • met VVV Cadeau kaarten betalen
  • met Reiki Tempel cadeaubonnen betalen

Online aankopen

Betalen

Je kan met verschillende betaaldiensten en cadeaukaarten of cadeaubonnen afrekenen. Zie de afbeeldingen hieronder.

Bezorging

Reiki Tempel verzendt jouw bestelling met PostNL naar jouw thuis. 

Het is ook mogelijk om je bestelling op een PostNL afhaalpunt te laten bezorgen. Dit kun je aangeven tijdens het bestellen.

Bezorging door PostNL

Retourneren 

De producten die voor u op maat zijn klaar gemaakt kunnen niet retour. De overige producten met uitzondering van cadeaubonnen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. De voorwaarde is wel dat de verpakking van het product niet geopend is. De Bach bloesem flesjes hebben een verzegeling. Deze dient nog intact te zijn om te kunnen retourneren.

Zodra het product onbeschadigd door Reiki Tempel is ontvangen zal Reiki Tempel binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug storten op uw rekening. De gemaakte verzendkosten voor het opsturen en retourneren zijn voor uw rekening.