Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle handelingen en behandelingen tussen de praktijk en de cliënt.

 

  1. Aanmelden/aansprakelijkheid

Aanmelden voor een Reiki behandeling geschiedt na contact te hebben gehad via één van de contact mogelijkheden op de website en/of via het boekingssysteem.

 

Reiki Tempel of de behandelaar is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de behandeling. Ook voor ongelukken in de praktijk van Reiki Tempel of op het terrein waar Reiki Tempel is gevestigd is Reiki Tempel of de behandelaar niet aansprakelijk. 

 

  1. Gezondheid

Wanneer u onder behandeling bent bij een arts vanwege ernstige ziekte of een psychiatrische stoornis of hiervan in het verleden spraken was, dient uw behandelend arts/specialist of uzelf voor aanvang van deelname aan een Reiki behandeling de praktijk hiervan op de hoogte te brengen. Aanmelding geschiedt in overleg met de behandelend arts/specialist. Heeft u een pacemaker dan kan ik u niet behandelen vanwege kans op verstoring van de pacemaker. Tevens is het u bekend dat er in het kader van een Reiki behandeling geen medische diagnose zal worden gesteld of therapie in medische zin voorgeschreven of toegepast zal worden. Raadpleeg altijd een arts bij langdurige (pijn) klachten.

 

  1. Geheimhouding

De praktijk hanteert een geheimhoudingscode en zal niet zonder uw toestemming informatie doorgeven aan derden. Ook geen e-mail adres, telefoon of mobielnummer.

 

  1. Betaling 

Alle behandelingen die uitgevoerd worden in de praktijken van Reiki Tempel dienen per pin afgerekend te worden voor het verlaten van de praktijk. Bij betalingsachterstand is de praktijk gerechtigd verdere behandeling op te schorten totdat de cliënt aan haar/zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan.

 

Bij afstandsbehandelingen dient vooraf betaald te zijn. Dit kan door middel van een Tikkie of door middel van vooraf overmaken per factuur. Houd er rekening mee dat er een betaling of bevestiging van de betaling moet zijn voor de behandeling begint. 

 

  1. Annulering 

Afspraken moeten uiterlijk 24 uur voor aanvang van de behandeling geannuleerd worden. De annulering dient telefonisch en/of via e-mail gedaan te worden met duidelijke vermelding van naam, de datum van de afspraak en het telefoonnummer en/of e-mail. Bij het niet annuleren binnen 24 uur voor de afspraak is de praktijk gerechtigd de gereserveerde tijd aan de cliënt in rekening te brengen.

 

  1. Webshop

De producten die voor u op maat zijn klaar gemaakt kunnen niet retour. De overige producten met uitzondering van cadeaubonnen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. de voorwaarde is wel dat de verpakking van het product ongeopend en onbeschadigd is. De Bach bloesem flesjes hebben een verzegeling. Deze dient nog intact te zijn om te kunnen retourneren.             

 

De cadeaubonnen hebben geen geldigheidstermijn. Op de bon wordt geen geld terug gegeven, maar kan wel in meerdere keren worden besteed. Voor het bijwerken van de restwaarde kan een werkdag overheen gaan. Zodra de cadeaubon is bijgewerkt zal het cadeaubon nummer weer actief zijn om te gebruiken in de webshop of in een Reiki Tempel praktijk.

Zodra het product onbeschadigd door Reiki Tempel is ontvangen zal Reiki Tempel binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug storten op uw rekening. De gemaakte verzendkosten voor het opsturen en retourneren zijn voor uw rekening.


Algemene Voorwaarden Reiki Tempel
PDF – 53.5 KB