• Actie: Reiki op afstand 45 minuten €17,50 i.p.v. €35,-
  • Actie: Bach bloesem telefonisch consult €27,50 i.p.v. €55,-
  • Lees alle reacties in het gastenboek
Home » Actie

Actie

Lockdown reiki actie

Vanwege de lockdown is er een lockdown actie. Je kan een 'reiki op afstand 45 minuten' boeken met 50% korting. Een leuke manier om een behandeling op afstand uit te proberen

Lockdown Bach bloesem actie

Nu kun je profiteren door een telefonisch consult te boeken om jouw consult en persoonlijke Bach bloesem mix met 50% voordeel te ontvangen. Bij het consult krijg je 2 flesjes van 30ml (voor 6 tot 8 weken) Bach bloesemremedie mee die speciaal voor jouw zijn samengesteld. 

Reiki introductie-behandeling

Reiki Tempel bied jou de mogelijkheid om voor een mooie introductieprijs van €25,- (i.p.v. de normale prijs van €45,-) een reiki tafel-behandeling van 60 minuten te ontvangen. 

Aanbevelingsactie

Help jij Reiki Tempel aan een nieuwe klant.

Reiki Tempel waardeert het als je anderen vertelt over Reiki Tempel. Als jij zorgt voor een nieuwe klant, dan worden jullie beide beloond met 20% korting.

Nieuwegein Stadspas en U-pas

Reiki Tempel vindt dat iedereen zou moeten kunnen profiteren van reikibehandelingen. Daarom is het mogelijk om bij Reiki Tempel een behandeling te ontvangen met een aangepast tarief op vertoon van jouw Nieuwegein Stadspas of U-pas.